Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Viktória Panzió
Cím: 8400 Ajka, Dobó Katica u. 67.Email: viktoriapanz@ajkanet.hu
Web: www.viktoriapanzio.huTelefon: (06-88)311-447
Fax: (06-88)311-447Gps: 47.10097122 , 17.52880287

Bemutatkozás

Üzletünk Ajkán ( a 8-as számú fõút mellett), Veszprémtõl 30 km-re található.
Csoportok, családi és baráti társaságok pihenését szolgálja a 36 szobás panzió. A szobák 2-3 ágyasak, pótágyazhatók. Minden szobához zuhanyzó, toalett, hûtõszekrény, televízió tartozik.
Éttermünkben házias, speciális ételeket kínálunk, melyek között megtalálhatók a hal-és vadételek. Sertésbõl, marhából, szárnyasokból készült ételek mellett belsõségekbõl, tájjellegû borokból választhatnak kedves vendégeink.
Csoportos szoba-, illetve étkezési rendelésüket két héttel elõre kérjük jelezni.
Ajka és környékének nevezetességei kellemes kikapcsolódási lehetõségeket nyújtanak. Ide tartozik az ajkai Kristály Múzeum, a közeli, szintén világhírû herendi Porcelánium. A panziótól nem messze, Ajka kertvárosi részében található az ajkai strand és uszoda. Ajkától 30 km-re fekszik a legközelebbi balatoni üdülõváros. Kellemes egynapos kirándulások tehetõk a Balaton környékére és a Balaton-felvidékére, ahol a települések nevezetességein kívül a Tó-nem ritkán -egyedi állat-és növényvilága is megtekinthetõ, illetve a Somló-hegyre, mely a „Kristályvölgy” történelmi borvidéke.
Egész évben várjuk a kikapcsolódásra vágyó Vendégeinket.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0